Tratamente

Tratamente Pensiunea Casa Cecilia

Tratamente

Pensiunea noastra

Casa CECILIA este situata in statiunea balneara Covasna, in centrul orasului.

Statiunea Covasna are un caracter geologic specific, este foarte bogata in manifestari postvulcanice, care se prezinta sub forma unor degajari puternice de bioxid de carbon (mofete), sau dizolvate in ape (ape carbogazoase). Emanatiile carbogazoase sunt legate de vulcanismul care a avut loc in regiunea Harghita-Caliman-Gutii la sfarsitul poliocenului si la inceputul cuaternalului.?

Gazele emanate contin bioxid de carbon care atinge o puritate de 98%. Aceste gaze folosite in spatii special amenajate, denumite mofete, in concentratii si durata de timp stiintific si riguros stabilite, constituie un excellent si unic factor natural pentru tratarea unor multiple afectiuni.?

Datorita multiplelor factori naturali de cura, si efectele acestora, Covasna este considerata de specialisti ca una din cele mai complexe statiuni din Europa si chiar din lume.

INDICATII TERAPEUTICE?

I. Bolile aparatului cardio-vascular: 
A. Bolile miocardului: cardiopatia ischemica, sechele de infarct miocardic;
B. Afectiuni valvulare: boli cpmpensate ale valvelor aortic si mitrale;
C. Bolile vaselor: arteroscleroza periferica,boala Burger, acrocianoza,boala Reynaud, eritromelalgia, insuficienta circulatiei venoase, sindrom positrombotic, stari dupa operatii pe cord;
D. Hipertensiunea arteriala;?

II. Boli dermatologice: psoriazis, eczeme cronice, afectiuni alergice, neurodermatite.?

III. Boli ginecologice: colpita si cervicita cronica, metroadnexita cronica, peri si parametrita cronica, inflamatia cronica a micului bazin, retrodeviatia uterului, hipoplazia genitala, sterilitatea, amenoreea si hipomenoreea;?

IV. Bolile aparatului locomotor: reumatism articular cronic, poliartrita eumatoida, spondilita anchilopoetica, artroza, discopatia cervicala, toracala, lombara sau sacrala, sechele de osteita si periostelita, osteoporoza, osteomalacia, osteocondroza:?

V. Bolile sistemului nervos: afectiunile sistemului nervos periferic (radiculita, poliradiculonevrita, sechele dupa infectii, accidente vasculare cerebrale), astenia nervoasa sau nevroza.

CONTRAINDICATII; afectiuni in stadiu acut,boli infecto-contagioase (boli venerice), tumori maligne (cancere de orice tip).

Judetul Covasna ofera numeroase optiuni de relaxare si de vizitare a obiectivelor turistice. Iata o lista cu cele mai importante puncte de atractie din zona, preponderent naturale:
Pensiunea Casa CECILIA ofera exclusiv servicii de cazare in Covasna. Arhitectura si design-ul specifice zonei se regasesc in organizarea pensiunii: poarta maramureseana, curtea pavata, spatii verzi bine intretinute, pardosele din lemn de pin, mobilierul din lemn natur, confectionat in stil artizanal
Pensiunea Casa CECILIA dispune de o retea de termoficare completa (prin calorifere) si apa calda in permanenta. Totodata, punem la dispozitia musafirilor nostri un gratar si un loc special amenajat pentru servit masa, cu o capacitate maxima de 10 persoane.

Testimoniale

Recomand

Ene Marian Valentin

Este o SUPER pensiune, are tot ce iti Trebuie, masa de biliard, grătar, etc

iStefiTube

Call Now Button