Cazare Covasna

Cazare Pensiunea Casa Cecilia

Cazare Covasna

Pensiunea Cecilia are o capacitate de cazare in Covasna de 10 locuri :

  • Cazare 2 camere cu pat matrimonial, fiecare avand baie proprie
  • Cazare 1 apartament pentru 4 persoane.

Pentru un grup de 12 persoane se mai poate pune la dispozitie inca o camera cu pat matrimonial si baie proprie.
In caz de solicitare, in fiecare camera pot fi asigurate paturi suplimentare.
Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, cazarea este gratuita.
Pentru sejur cazare mai mare de 7 zile, se acorda reduceri pana la 15%.

Nu ezitati sa ne contactati pentru czare in covasna la Pensiunea Casa Cecilia

Cazare Covasna pentru tratamente si proceduri medicale

Fiind situata in centrul orasului, Casa Cecilia este una dintre putinele pensiuni ce va da posibilitatea de a participa la numeroase sedinte si tratamente fara a va deplasa prea mult de la locatia de cazare.

Datorita prezentei emanatiilor de gaze si a proprietatilor acestora, zona de cazare Covasna este considerata de catre specialisti ca fiind una dintre cele mai complexe statiuni blaneoclimaterice din Europa.

Emanatiile de gaze cu o puritate de peste 90% sunt folosite in spatii special amenajate, denumite mofete, pentru tratarea si ameliorarea a numeroase afactiuni sau probleme medicale.

Cazare Covasna pentru tratarea bolilor cardiovasculare

Numeroase afectiuni ale sistemului cardio vascular pot fi ameliorate sau chiar vindicate ca urmare a actiunii emanatiilor de gaze si a apelor bogate in diferite minerale.

La o distanta foarte mica de zona de cazare Covasna veti putea trata, sub indrumarea specialistilor, boli ale miocardului (cardiopatia ischemica, hipertensiunea arteriala), boli ale vaselor de sange (arteroscleroza periferica, boala Reynaud, insuficienta venoasa, sindromul postrombotic) sau va puteti recupera dupa o operatie pe cord.

Cazare Covasna pentru tratarea bolilor dermatologice si ginecologice

Daca suferiti de boli de piele, acestea isi pot gasi vindecarea prin urmarea unor proceduri in cadrul centrelor de tratament Covasna. Mofetele si baile minerale sunt indicate de catre medici in tratarea psoriazisului, a eczemele cornice, a alergiilor sau a unor boli ale aparatului genital.

Cazare Covasna pentru tratarea problemelor locomotorii

Reumatismul, artroza si alte afectiuni ale sistemului locomotor is pot gasi alinarea in bazele de tratament disponibile in zona de cazare Covasna si localitatile limitrofe. Aici veti putea urma tratamente specific pentru majoritatea bolilor sistemului osos, muscular si articular.

In ciuda efectelor de-a dreptul miraculoase, exista totusi si exceptii, afectiuni medicale in cazul carora urmarea unor astfel de tratamente este contraindicata. De aceea se recomanda consultarea medicului specialist daca suferiti de afectiuni in stadiu acut, boli contagioase sau tumori maligne.

Galerie cazare Pensiunea Casa Cecilia

Galerie cazare

Judetul Covasna ofera numeroase optiuni de relaxare si de vizitare a obiectivelor turistice. Iata o lista cu cele mai importante puncte de atractie din zona, preponderent naturale:
Pensiunea Casa CECILIA ofera exclusiv servicii de cazare in Covasna. Arhitectura si design-ul specifice zonei se regasesc in organizarea pensiunii: poarta maramureseana, curtea pavata, spatii verzi bine intretinute, pardosele din lemn de pin, mobilierul din lemn natur, confectionat in stil artizanal
Pensiunea Casa CECILIA dispune de o retea de termoficare completa (prin calorifere) si apa calda in permanenta. Totodata, punem la dispozitia musafirilor nostri un gratar si un loc special amenajat pentru servit masa, cu o capacitate maxima de 10 persoane.

Testimoniale

Recomand

Ene Marian Valentin

Este o SUPER pensiune, are tot ce iti Trebuie, masa de biliard, grătar, etc

iStefiTube

Call Now Button