Tarife cazare Covasna

Tarife cazare Pensiunea Casa Cecilia

Tarife cazare

Tarifele de cazare in Covasna adaptate perioadei si spatiului de care aveti nevoie. Casa Cecilia va pune la dispozitie o gama de preturi pentru orice familie si pentru orice buzunar.

Tarife cazare Covasna - 4 ianuarie - 22 decembrie

Cazare camera dubla cu pat matrimonial – 100 Lei/zi

Tarife cazare Covasna - 23 decembrie - 3 ianuarie

Cazare camera dubla cu pat matrimonial –130 Lei/zi

Cazare apartament –200 Lei/zi

Pentru cazarile de 1 noapte preturile sunt de 150/camera si 250 /apartament

Casa Cecilia va ofera servicii de cazare Covasna si agrement la unul dintre cele mai bune preturi din zona. Alegeti sa va petreceti concediul in cea mai cunoscuta statiune balneara din sud estul Europei si nu veti regreta!

Judetul Covasna ofera numeroase optiuni de relaxare si de vizitare a obiectivelor turistice. Iata o lista cu cele mai importante puncte de atractie din zona, preponderent naturale:
Pensiunea Casa CECILIA ofera exclusiv servicii de cazare in Covasna. Arhitectura si design-ul specifice zonei se regasesc in organizarea pensiunii: poarta maramureseana, curtea pavata, spatii verzi bine intretinute, pardosele din lemn de pin, mobilierul din lemn natur, confectionat in stil artizanal
Pensiunea Casa CECILIA dispune de o retea de termoficare completa (prin calorifere) si apa calda in permanenta. Totodata, punem la dispozitia musafirilor nostri un gratar si un loc special amenajat pentru servit masa, cu o capacitate maxima de 10 persoane.

Testimoniale

Recomand

Ene Marian Valentin

Este o SUPER pensiune, are tot ce iti Trebuie, masa de biliard, grătar, etc

iStefiTube

Call Now Button