Despre pensiune

Despre Pensiunea Casa Cecilia

Despre pensiune

Pensiunea noastra se afla situata in localitatea Covasna, la o altitudine de 564 metri la contactul dintre versantul estic al muntilor Vrancei si depresiunea Barsei, la 31 Km de Municipiul Sfantu Gheorghe si 60 de Km de Municipiul Brasov. Oferim servicii de cazare Covasna si posibilitati de agrement in cadrul uneia dintre cele mai renumite statiuni balneare din Romania!

Cazare Covasna pentru tratament

Izvoarele cu apa minerala, climatul bland si aerul puternic ionizat atrag anual mii de turisti in regiune, iar datoria noastra este sa ne asiguram ca acestia vor avea de fiecare data o vacanta de neuitat. De aceea ne straduim zilnic sa facem lucrurile cat mai bine pentru a ne mentine in topul preferintelor turistilor aflati in cautare de pensiuni Covasna.

Statiunea Covasna va ofera accesul la o zona bogata in manifestari postvulcanice, sub forma unor degajari puternice de dioxid de carbon (mofete) si ape minerale. Gazele emanate contin dioxid de carbon cu o puritate de peste 98%. Aceste gaze folosite in spatii special amenajate constituie un excelent si unic factor natural pentru tratarea unor multiple afectiuni medicale.

Cazare Covasna pentru pretentiosi

Dorim sa va oferim cazare Covasna la cele mai inalte standarde. Astfel, pensiunea dispone de o retea proprie de termoficare ce va asigura caldura si apa calda pe intreaga perioada a sejurului dumneavoastra. Incaperi complet mobilate, bai utilate modern, parcare privata si spatii bine intretinute.

In exterior punem la dispozitia musafirilor nostri un gratar si un loc special amenajat pentru servirea meselor, cu o capacitate maxima de 10 persoane. Daca familia dumneavoastra este una numeroasa, cei mici vor avea de asemenea un loc de joaca corespunzator.

Daca va aflati in cautarea unei pensiuni Covasna care sa va implineasca toate asteptarile, nu ezitati sa ne contactati si va vom trimite in cel mai scurt timp o oferta de cazare personalizata!

Toti oaspetii care se cazeza la Pensiunea Casa CECILIA beneficiaza de urmatoarele servicii gratuite:

Gratar si spatiu verde
Loc special de servire a mesei
Parcare autoturisme
Trezirea la ora solicitata
Transport bagaje
Tenis de masa
Biliard
Televiziune prin cablu
Internet
Leagane pentru copii
Judetul Covasna ofera numeroase optiuni de relaxare si de vizitare a obiectivelor turistice. Iata o lista cu cele mai importante puncte de atractie din zona, preponderent naturale:
Pensiunea Casa CECILIA ofera exclusiv servicii de cazare in Covasna. Arhitectura si design-ul specifice zonei se regasesc in organizarea pensiunii: poarta maramureseana, curtea pavata, spatii verzi bine intretinute, pardosele din lemn de pin, mobilierul din lemn natur, confectionat in stil artizanal
Pensiunea Casa CECILIA dispune de o retea de termoficare completa (prin calorifere) si apa calda in permanenta. Totodata, punem la dispozitia musafirilor nostri un gratar si un loc special amenajat pentru servit masa, cu o capacitate maxima de 10 persoane.

Testimoniale

Recomand

Ene Marian Valentin

Este o SUPER pensiune, are tot ce iti Trebuie, masa de biliard, grătar, etc

iStefiTube

Call Now Button